søndag 7. januar 2018

Temaer for treningene fram til vinterferien

Nå starter vi opp vårsesongen. Oppfordrer alle til å møte på søndagstreningene kl. 17.30 sammen med J17 (starter 7. januar, oppmøte kl. 17.15). De som har møtt på de treningene sier at de har hatt stort utbytte av dem. Det er morsomt å få prøvd seg mot eldre jenter (J03-ferdighetene er absolutt god nok til være med på disse treningene) og det er fint å få innspill fra andre trenere enn de man møter på alle andre treninger. Første ordinære trening for J03 er mandag 8. januar kl. 20.30 på Seiersten.
- Tema for treningene fram til vinterferien er: STYRKE, UTHOLDENHET og TØFFHET.
Tema for de enkelte dagene fram til vinterferien blir ...
- Mandager: Oppvarming med innlagt styrke, doggis, pasningsøvelse og spille. Bjørn har hovedansvaret. I tillegg gjør dere avspenningsøvelsen vi har fått av Birgit på kvelden(lydfil).
- Onsdager: Oppvarming med innlagt styrke, ferdighetsøvelser (resultatene blir notert slik at hver enkelt kan se om de gjør framskritt), keepertrening, to mot to og skuddstafett med strafferunder. Trym har hovedansvaret.  I tillegg gjør dere avspenningsøvelsen vi har fått av Birgit på kvelden(lydfil)
- Torsdager: Oppvarming med innlagt styrke, Rosenborg-øvelsen, tre mot tre i sirkel, pasningsøvelse og spill. Ståle har hovedansvaret
- Søndager: Treningene blir ledet av J17-trenerne.
Det kommer til å bli registrert oppmøte på treninger fra nå av og det skal være et viktig kriteria for spilletid på kamper. Hvis dere ikke kan komme på trening så er det viktig at dere gir beskjed på Facebook. I tillegg kommer vi til å registrere de spillerne som gjennomfører treningene med god innsats (vi gir tilbakemelding om hvor mange stjerner hver enkelt har oppnådd i løpet av uka).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar